Τι δεν κατάλαβες ακόμα;

Χωρίς καμία βαθιά πολιτική τοποθέτηση και δίχως την ανάλυση σχετικά με τις ρίζες του προβλήματος, ας κάνουμε μια σούμα των γεγονότων.

Αμέτρητες ρατσιστικές επιθέσεις με θύματα και τραυματίες: μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, αριστερίζοντες. Τάγματα εφόδου σε διάφορες πόλεις της ελλάδας που στο πέρασμά τους ξυλοκοπούν αλλοδαπούς εμπόρους και καταστρέφουν τους πάγκους τους σε λαϊκές αγορές. Διανομή δωρεάν τροφίμων «μόνο σε έλληνες» στηρίζοντας τις ελληνικές ΜΟΝΟ οικογένειες και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ εμπόριο, με προϊόντα από την ελληνικότατη επιχείρηση LIDL.

Αρχικά τα βάζουν με τους «ανίκανους ανθρώπους» προτείνοντας έναν σύγχρονο καιάδα για όποιον δεν τους είναι χρήσιμος:

«Η επίσημη ιατρική επιστήμη, (…) λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (…) Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση (…) Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές, εφ’ όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση (…)»

Έπειτα, σειρά έχουν οι εργαζόμενοι που απεργούν διεκδικώντας τα απολύτως αυτονόητα:

«Επί δεκαετίες οι εργαζόμενοι δασκαλεύτηκαν να θεωρούν ύψιστο δικαίωμα τους, όχι τη δουλειά αλλά την απεργία. Αυτό μας επιβάλουν οι συνδικαλιστές… γίνονται οι ίδιοι βουλευτές και κυβερνητικοί αξιωματούχοι (…) Ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη συγκυρία οι απεργίες ευνοούν την κυβέρνηση. Άρα τι νόημα έχει η απεργία; Για να ταλαιπωρηθεί ο άλλος Έλληνας, ο άλλος εργαζόμενος;… …οι απεργίες ενισχύουν το μίσος μεταξύ των Ελλήνων…»

Στην συνέχεια, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ανοιχτά την ΜΗ φορολόγηση των εφοπλιστών:

«…ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής καταφέρθηκε κατά της φορολογίας τών υπό ελληνική σημαία πλοίων με βάση το τονάζ τους ενώ νωρίτερα ο εισηγητής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος, είχε προτείνει μάλιστα και κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων…»

[…]

Θα μποσούσα να γράψω άλλες 3 σελίδες με παρόμοια γεγονότα. Αλλά πριν συνεχίσω, θέλω να σου κάνω μια ερώτηση: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s