Το κράτος «αυτοπυρπολεί»…

Η ΕΙΔΗΣΗ:

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2011 μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με Εθνικής Αμύνης (Θεσσαλονίκη) αυτοπυρπολήθηκε ένας πολίτης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η αυτοκτονία του εν λόγω κυρίου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία ακόμη κρατική δολοφονία, απλώς στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε αυτόχειρα. Αλλά ηθικός αυτουργός του γεγονότος εξακολουθεί να είναι το κράτος και ολόκληρο το σύστημα. Οι τράπεζες, ως άλλοι αυτοκράτορες, περνούν σε κατασχέσεις και απάνθρωπες ενέργειες με την αγαστή συνεργασία της εξουσίας. Μπορεί για κάποιος η αυτοκτονία του προαναφερθέντα κυρίου να είναι απλά η συνέπεια δικών του πράξεων και επιλογών. Δεν διαφωνώ, ως ένα σημείο. Αλλά όταν αυτές οι πράξεις (και επιλογές) ελέγχονται και κατευθύνονται από κάποιον άλλον, τότε οι συνέπειες οφείλονται μόνο στον πρώτο;

Άλλωστε, ανέκαθεν συναντούσαμε αυτοκτονίες που μεταφράζονται σε κρατικά εγκλήματα (βλέπε άπειρες αυτοκτονίες φαντάρων), οι οποίες εξισώνονται με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου, του Καλτεζά και πολλών άλλων θυμάτων της εξουσίας. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην πρώτη περιπτωση, η δολοφονίες διαπράττονται έμμεσα, ενώ στην δεύτερη άμεσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός δεν προβλήθηκε σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό, σε καμία είδηση, σε κανένα ρεπορτάζ. Τα γνωστά σε όλους μας λαμόγια του δημοσιογραφικού κόσμου απέκρυψαν το συμβάν, όπως κάνουν και πάντα μετά τον Δεκέμβρη του 2008 που είδαν την οργή της κοινωνίας να ξεχύνεται σε μερικά μόνο λεπτά μετά τον πυροβολισμού του Α. Γρηγορόπουλου. Οι εξουσιαστές (ανάμεσά τους και οι δημοσιογράφοι) δουλεύουν σκληρά στο να αποκρύπτουν την αλήθεια και τα όσα συμβαίνουν σε κάθε πόλη καθημερινά.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες της αυτοπυρπόλησης του κυρίου «χρεώστη». Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν περιέχουν σοκαριστικές εικόνες, ούτε ακατάλληλο περιεχόμενο. Περιέχουν ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Να χαίρεστε το «κράτος πρόνοιας» μπάσταρδοι….

One thought on “Το κράτος «αυτοπυρπολεί»…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s